Za Nas

НИМЕКС доо е друштво кое опстојува на македонскиот пазар од 1991 година. После долгогодишно работење како дистрибутерска куќа, Нимекс во 2005 година започнува со дистрибуција на скутери (моторцикли) произведени во Кина од реномирани фабрики кои произведуваат по лиценца на одредени светски брендови, потоа и чопери и спортски мотори од познатиот бренд Regal Raptor. Гаранцијата е 1 година и имаме овластен сервис и резервни делови за истите. Од останата оперма имаме и кациги, куфери, акумулатори, ракавици и останата опрема за истите. Glanz програмата се дистрибуира во цела Македонија (во сите градови), каде што продавањето е попратено и со овластен сервис кој е овластен од страна на Glanz.

Со Почит,
Тимот на Glanz (Нимекс Доо)


Distribution