Кариера


Тековни огласи


Во моментот нема тековни
огласи за вработување. Ви благодариме за вашиот
интерес.Зошто Кариера во НИМЕКС?

НИМЕКС Доо е друштво кое опстојува на македонскиот пазар од 1991 година.

Денес после долгогодишното успешно работење и опстојување на пазарот, ние сме еден од најголемите увозници и дистрибутери на повеќе големи светски брендови во Македонија.

Тимот од раководни лица, одличната деловна комуникација и грижата за вработените, ja обезбедуваат целосната сатисфакција и доверба кај нашите сегашни и идни деловни партнери, како и кај нашите вработени.

Компанијата на своите вработени им нуди можности за напредок во кариерата во исклучително пријатна атмосфера со изразен тимски дух.


Истражи ги можностите кои ги нуди НИМЕКС

Доколку сте заинтересирани за кариера во НИМЕКС, можете да ја испратете вашата кратка биографија (CV) на vrabotuvanje@nimeks.mk.

Секогаш кога вашите квалификации ќе соодветствуваат на потребите за одредена отворена позиција, ќе бидете повикани на разговор за учеството во процесот на регрутација.